Rokotusiltapäivät torstaisin klo 16-17 ilman ajanvarausta

Eläinlääkäri Vaasa

Ammatti­taitoista ja asiakas­lähtöistä palvelua

Teemme parhaamme, että sinulla on hyvä olla meillä omana itsenäsi, yhdessä lemmikkisi kanssa.

Tarjoamme asiantuntevaa ja lämminhenkistä palvelua lemmikkinne terveyden hyväksi. 

Askeleen edellä

Wasavet Oy Ab perustettiin 2014 uusimpana klinikkana Vaasaan. Uutena asiana vaasalaisille tuli eläinten fysioterapia sekä koirien uimahalli. Molemmat olivat klinikan yhteydessä aluksi. Wasavet:llä työskenteli hammaspesialisti Maj Häggblom, joka opetti uudenlaista hammashoito-oppia. Aloitimme ensimmäisenä Vaasassa edistyneemmät hammashoidot, joihin kuuluu mm. hammasröntgen. Wasavet sai innostuksen kehittää alueen eläinlääkintähuoltoa.

Vuonna 2015 Wasavet aloitti erikoisultraäänitutkimukset, sydänultraäänitutkimukset ja muut sydäntutkimukset yhdessä spesialistimme Andrea Gladulin avustuksella. Wasavet on vuosien kuluessa kehittynyt alueen johtavaksi sydänklinikaksi.

Tähystys-sterilisaatiot ja tähystystoimenpiteet toimme vuonna 2016 Vaasaan, Suvi Heinolan avustuksella. Samalla aloitimme myös lemmikkien tähystyskorvahuuhteluiden tekemisen, mikä kaikki oli alueella uutta.

Olemme kouluttaneet eläinlääkäreitä ja hoitajia viime vuosina, moni hoitaja onkin saanut kauttamme ammatillisen pätevyyden.

Haluamme edelleen kehittää Vaasan alueen eläinlääkintähuoltoa ja tuoda alueelle erikoispalveluita. Meille tärkeitä asioita ovat yhteistyökyky, ennakkoluulottomuus, ammattitaito ja rohkeus.

Yritys

Redas

Eläinlääkäri Redas Pociunas

Redas on monipuolinen yleispraktikko ja hänellä on laaja-alainen osaaminen sekä sisätautien, että kirurgisten toimenpiteiden suhteen.

Kielitaito: Englanti ja liettua. Eläinlääkärikäynneillä, mukana tutkimuksissa on aina kielenkääntäjä, suomeksi tai ruotsiksi. 

 

paw-print

Eläinlääkäri Satu Rajala

Perehtyneisyys: Sydän- ja verisuonitaudit ( kardiologiset tutkimukset) ultraäänitutkimukset sekä tähystysleikkaukset. Sadulla on sekä Kennelliiton, että Kissaliiton ja PawPedsin oikeudet.

Kielitaito: Suomi, ruotsi, englanti ja saksa

cd551ad1-5697-4226-9f5c-5340b0fd9e75

Eläinlääkäri kardiologi Andrea Gladuli

Andrea Gladuli (DVM, MS -Cardiology) vierailee toisinaan klinikallamme ja tekee kardiologisia erikoistutkimuksia. 

Kielitaito: Englanti, italia ja espanja

paw-print

Klinikkaeläinhoitaja Marja Raivio

Marja on hyvin ammattitaitoinen ja hyväntuulinen, sekä mukava ihminen, joka kanssa kaikki tulevat toimeen.

Kielitaito: Ruotsi, suomi ja englanti