Olemme avoinna viikot 43-44 ja 47-48 ma-pe 9-17 SEKÄ JOULUVIIKOLLA JA VÄLIPÄIVINÄ

Uudet kotisivut julkaistu helmikuussa, tervetuloa

Koirien kasvattajalle: progesteroni testin tulos heti käynnin yhteydessä !

UUSI VERIANALYYSILAITE tekee mahdolliseksi tutkia lemmikin hyytymistekijät heti paikanpäällä verinäytteestä. Veren hyytymistä tarkistetaan yleisimmin esimerkiksi myrkytystapauksissa (rotanmyrkky), ennen leikkaustoimenpiteitä ja maksasairauspotilailla.

PETMEDDATA nyt käytössä klinikallamme! lisää aiheesta www.petmeddata.com

KLINIKKAMME MUUT ERIKOISOSAAMISTA VAATIVAT PALVELUT ALUEELLA:

TÄHYSTYSLEIKKAUKSET KUTEN NARTTUKOIRIEN STERILISAATIO: muista , n. 3-4 kk juoksun jälkeen!

TÄHYSTYS-STERILISAATIOT: Narttukoirat kannattaa steriloida, jos pentuja ei ole suunnitteilla. Niin ennaltahkäistään ei-toivottuja tiineyksiä ja kohtutulehduksia. Leikkaus tehdään yleensä juoksujen välissä, noin 3 -3,5 kuukautta edellisestä juoksusta. TÄHYSTYKSELLÄ NARTTUKOIRA TOIPUU ERINOMAISESTI ILMAN KIPUJA! Ennen leikkausta koiralle voi varata lyhyen terveystarkastuksen, jossa koira tutkitaan kliinisesti ja keskustellaan läpi sen terveystilanne sekä leikkauksen jälkihoito. Terveelle koiralle leikkauksen voi varata kuitenkin myös ilman ennakkokäyntiä.

Teemme ainoana eläinklinikkana Vaasassa tähystysleikkaukset ja tähystyskorvahuuhtelut! Lue lisää Potilasohjeista tai ota yhteyttä klinikkaamme!

Kissojen sterilisaatio on toimenpiteenä erittäin nopea, eikä vaadi samanlaista tähystysleikkausta lääkinnällisine hiilidiokseineen. Narttukissat eivät hyödy varsinaisesta tähystys-sterilisaatiosta, koska taitava eläinlääkäri sterilisoi kissan erittäin nopeasti ja pienestä aukosta.

TÄHYSTYSKORVAHUUHTELUT: Tähystyshuuhtelussa korva puhdistetaan todella hyvin! Tämä on hyvä idea kroonistuneisiin korvatulehduksiin sekä koirilla että kissoilla!

TÄHYSTYKSELLÄ KORVAHUUHTELU tarkoittaa, että koira / kissa on narkoosissa ja korvakäytävään mennään kameralla, jossa on huuhtelupää. Korvakäytävää  huuhdellaan steriilillä vedellä niin kauan, että se on täysin puhdas ja tärykalvo näkyy tietokoneen ruudulla. Kamera on siis huuhtelulaitteen päässä, joka laitetaan korvan sisälle. Kuva kamerasta näkyy tietokoneen näytöllä niin, että siitä erottaa pienimmätkin yksityiskohdat.

KÄVELYTESTI : Wasavetillä on ainoana kävelytestioikeudet alueellamme. Katso lisää koirien kävelytestistä: www.kennelliitto.fi

LISÄRIPSIEN POISTO (Distichiasis) : Wasavetissä on erikoislaite, elektrolyysi epilaattori, koirien lisäripsien poistoon.