Olemme avoinna viikot 43-44 ja 47-48 ma-pe 9-17

Ulkomaan matkalle lemmikin kanssa? Ennen matkaa – hanki meiltä vaivattomasti lemmikkieläinpassi helpottamaan liikkumista maasta toiseen!

Lemmikkieläinpassi vaaditaan koirilta ja kissoilta EU-maasta toiseen matkustettaessa (sekä kaupalliset kuljetukset että omistajan mukana matkustavat lemmikit). Passi osoittaa, että lemmikkisi on tunnistettavissa ja täyttää EU jäsenmaiden välisissä kuljetuksissa vaadittavat eläinten terveyttä koskevat ehdot.

Ennen passin myöntämistä eläinlääkärimme tarkistaa, että lemmikkisi on tunnistusmerkitty (tatuointi tai mikrosiru) ja rokotettu raivotautia vastaan. Eläinlääkäri tekee kaikki merkinnät lemmikkieläinpassiin. Hän merkitsee passiin tiedot lemmikistä ja omistajasta, tunnistusmerkinnästä, rokotuksista, mahdollisesta ekinokokkoosilääkityksestä sekä raivotautivasta-aineiden määrityksestä.  Passissa on tilaa myös sellaisille merkinnöille, joita ei vaadita matkustettaessa EU:n alueella, joten passiin voidaan merkitä myös muut rokotukset ja se toimii hyvin jatkossa lemmikin rokotuspassina myös kotimaassa pysyttäessä.  

Tee ajanvaraus eläinlääkärillemme kätevästi nettiajanvarauksessamme Yhteystiedot -välilehdellä tai tämän sivun alalaidassa olevasta Siirry Ajanvaraukseen kohdasta tai soita 06-3121112

Ajanvaraus

koira kurkistaa auton ikkunastalemmikkipassi