Olemme avoinna viikot 43-44 ja 47-48 ma-pe 9-17 SEKÄ JOULUVIIKOLLA JA VÄLIPÄIVINÄ

Teemme narttukoirien tähystys-sterilisaatioita!

Tähystys-sterilisaatiot:

Narttukoirat kannattaa steriloida. Niin ennaltahkäistään ei-toivottuja tiineyksiä ja kohtutulehduksia. Leikkaus tehdään yleensä juoksujen välissä, noin 3 -3,5 kuukautta edellisestä juoksusta.

Tähystyksellä narttukoira toipuu nopeasti ilman kipuja!

Ennen leikkausta koiralle voi varata lyhyen terveystarkastuksen, jossa koira tutkitaan kliinisesti ja keskustellaan läpi sen terveystilanne sekä leikkauksen jälkihoito. Terveelle koiralle leikkauksen voi varata kuitenkin myös ilman ennakkokäyntiä.

Teemme ainoana eläinklinikkana Vaasassa tähystysleikkaukset. Lue lisää Infoa ja asiaa -osiosta tai ota yhteyttä klinikkaamme!

Kissojen sterilisaatio on toimenpiteenä erittäin nopea, eikä vaadi samanlaista tähystysleikkausta lääkinnällisine hiilidiokseineen. Narttukissat eivät hyödy varsinaisesta tähystys-sterilisaatiosta, koska taitava eläinlääkäri sterilisoi kissan erittäin nopeasti ja pienestä aukosta.

Tähyskorvahuuhtelu

tarkoittaa, että koira / kissa on narkoosissa ja korvakäytävään mennään kameralla, jossa on huuhtelupää. Korvakäytävää huuhdellaan steriilillä vedellä niin kauan, että se on täysin puhdas ja tärykalvo näkyy tietokoneen ruudulla. Kamera on siis huuhtelulaitteen päässä, joka laitetaan korvan sisälle. Kuva kamerasta näkyy tietokoneen näytöllä niin, että siitä erottaa pienimmätkin yksityiskohdat.

Kotihoito-ohjeet leikkauksen jälkeen