Vi har öppet veckor 43-44 och 47-48 må-fre 9-17 OCH jULVECKA / MELLANDAGARNA

Resurs bank

Ansökan

Det går snabbt och enkelt att ansöka om finansiering. När du vet hur mycket finansiering du vill ha kan du ansöka med hjälp av den elektroniska ansökan nedan eller med hjälp av vår expertpersonal på plats. Kreditgivare är Resurs Bank AB.

Fördelar

Det finns många fördelar med ett konto. Den första fakturan skickas inte förrän månaden efter inköpsmånaden (30-60 dagars betalningsperiod), i vilket fall du kan betala hela beloppet utan ränta eller kostnader, eller välja en flexibel delbetalning (3, 12, 24, 48 eller 72 månader). Oavsett vilken betalningsperiod du väljer tillkommer det ingen extra kostnad för att betala av den återstående skulden i förskott. Om du vill göra ytterligare köp på ditt konto kommer du att kunna göra det utan en separat ny ansökan.

Elektronisk ansökan om finansiering

Kreditansökan kommer att behandlas inom 24 timmar och du får ett e-postmeddelande. Vi behandlar ansökningar på vardagar och även på helger. Fyll i formuläret noggrant och notera följande:

– Läs igenom dina kontovillkor och betalningsalternativ innan du ansöker.
– Kontrollera att ditt ID är korrekt ifyllt.
– Kontrollera att telefonnummer och e-postadress är korrekta.
– Notera skillnaden mellan brutto- och nettoinkomst (brutto = före skatt, netto = efter skatt).
– Om du är pensionär, välj ett tillsvidareanställningsförhållande och fyll i när du gick i pension. Fylls i som arbetsgivare ”Pensionerad”.

Finansiell broschyr

Allmänna villkor

Standarddata för europeiska konsumentkrediter
(Om prospektet eller kontovillkoren inte öppnas i din webbläsare kan du behöva Adobe Reader.)

Öppna finansieringsansökan här

Om du får ett positivt beslut kan du kontakta närmaste försäljningsställe. Ta med giltig legitimation.

Har du frågor om ansökan, finansieringsmöjligheter eller kontovillkor, vänligen kontakta Resurs Banks kundtjänst, tel 09 622 4308 (mån-fre kl 8-18).