Vi har öppet veckor 43-44 och 47-48 må-fre 9-17

Grundläggande hälsovård

Grundklinisk undersökning  är veterinärbesökets första och viktigaste undersökning. Det betyder att veterinären undersöker djuret genom att kolla på det, mer specifikt på slemhinnorna och munnen. Veterinären lyssnar på hjärtat och känner på djuret, framförallt på magen och halsområdet. Tempen tas ibland under den kliniska undersökningen. Den här typen av undersökning lägger grund för vilken typ av vidare undersökningar bör göras.

Vidare undersökningar kan vara exempelvis blodprov, ultraljud, röntgen eller specialistveterinärtjänster, som om hjärtultraljud eller övriga specialisttjänster

  • Vaccinationer
  • Förebyggande hälsovård
  • Valpgranskningar, seniorcheck
  • Undersökning och behandling av sjukdomar
  • invärtesmedicin, dermatologi, oftamologi, onkologi och andra tjänster såsom eutanasi och resande djur

Se även våra övriga tjänster

Professionell och kundorienterad service. Vi behandlar hundar, katter, kaniner, tamillrar och små gnagare. Kolla in våra tjänster nedan!

Hjärtundersökningar

I vilka situationer är en ultraljudsundersökning av hjärtat nödvändig? Det är viktigt att identifiera hjärtsjukdomar i tid för att säkerställa djurets livskvalitet.

Operationer

Vi gör mjukdelskirurgi , bukhålskirurgi, borttagning av tumörer samt hudkirurgiska åtgärder. En del av kirurgin utförs med endoskopi.

Tandvård

En ren och frisk mun är grunden för ett husdjurs välbefinnande. I tandbehandlingar använder vi en högteknologisk tandröntgen och vi utför även kirurgisk tandborttagning.

Djurskötartider

Tid till djurskötare är ett besök hos en professionell djurskötare

Matbeställning

Hund- och kattmat bekvämt tillgängligt från WasaVet