Rokotusiltapäivät torstaisin klo 16-17 ilman ajanvarausta

Rokote suojaa tarttuvilta taudeilta, kuten penikkataudilta, parvovirusripulilta, tarttuvalta maksatulehdukselta, kennelyskältä ja raivotaudilta. Erityisesti metsästyskoirilla ja matkustavilla eläimillä raivotautirokote on erittäin tärkeä.

Koiranpennut rokotetaan tavallisesti 12 ja 16 viikon iässä. Kolmas rokote annetaan vuoden iässä, viimeistään vuoden päästä toisesta rokotuksesta. Perusrokotusten jälkeen koiralla on 1-3 vuoteen suoja rokotettuja tauteja vastaan.

Kennelyskärokote (Pi- tai KC-rokote) suojaa vain vuoden kerrallaan. Rokote parvoa, penikkatautia ja tarttuvaa maksatulehdusta vastaan antaa kolmen vuoden suojan perusrokotusten jälkeen. Raivotautia eli rabiesta vastaan rokotetaan ensimmäisen kerran yleensä 16 viikon iässä. Rokote uusitaan vuoden sisällä ja sen jälkeen se antaa 2-3 vuoden suojan. Aikuisia koiria rokotetaan 1-3 vuoden välein.

Lisäksi koirille voidaan antaa erilaisia erikoisrokotteita, kuten herpes, borrelioosi ja leptospiroosi.

Joskus kasvattajat suosittelevat parvorokotetta alle 12-viikoisille pennuille. Jos parvovirusripulia on todettu alueella, kannattaa koiranpentu rokottaa jo 8-9 viikon ikäisenä.