Olemme avoinna viikot 43-44 ja 47-48 ma-pe 9-17 SEKÄ JOULUVIIKOLLA JA VÄLIPÄIVINÄ

Perus­terveydenhoito

Peruskliininen tutkimus on käynnin ensimmäinen ja tärkein tutkimus. Se tarkoittaa, että eläinlääkäri tutkii eläintä katselemalla eläintä ja tarkemmin esimerkiksi sen limakalvoja ja suuta. Eläinlääkäri kuuntelee sydämen ja tunnustelee eläintä, varsinkin sen vatsaa, kaulanaluetta. Lämmön mittaus kuuluu joskus kliiniseen tutkimukseen. Kliininen tutkimus saattaa joskus eläimen omistajalle näyttää siltä, kuin eläinlääkäri ei tekisi mitään. Tämä tutkimus on kuitenkin kaiken muun tutkimuksen perusta ja antaa vihjeen, millainen jatkotutkimus on järkevää.

Jatkotutkimukset ovat esimerkiksi verinäytteet, ultraääni, röntgen tai erikoiseläinlääkäripalvelut, kuten sydänultraus tai muu erikoispalvelu.

  • Rokotukset
  • Ennaltaehkäisevä terveydenhuolto
  • Pentutarkistukset, senioricheckit
  • Sairauksien tutkiminen ja hoito
  • Sisätaudit, dermatologia, oftalmologia, onkologia ja muut palvelut; kuten eutanasia ja matkustava lemmikki

Olemme remissiklinikka. Teemme yhteistyötä lähettävien eläinlääkäreiden kanssa.

Varaa aikasi tänään netistä tai puhelimitse!

Jos et ole varma, mikä toimenpide sinun tulee varata, soitathan meille.

Katso myös muut palvelumme

Ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä palvelua. Hoidamme koiria, kissoja, kaneja, frettejä ja pienjyrsijöitä. Tutustu palveluihimme alta!

Sydän­tutkimukset

Missä tilanteissa sydämen ultraäänitutkimus on tarpeen? On tärkeää tunnistaa sydänsairaudet ajoissa lemmikin hyvän elämänlaadun varmistamiseksi.

Leikkaukset

Teemme pehmytkudosleikkauksia, vatsaonteloleikkauksia, kasvainten poistoja sekä ihokirurgisia toimenpiteitä. Osan leikkauksista teemme tähystyksellä.

Hammashoito

Puhdas ja terve suu on lemmikin hyvinvoinnin perusta. Hammashoidoissa meillä on käytössä korkeatasoinen hammasröntgen. Teemme myös kirurgisia hampaiden poistoja.

Hoitaja-ajat

Hoitaja-aika on käynti ammattitaitoisella hoitajallamme

Ruokatilaus

Koiran- ja kissanruoat kätevästi WasaVetiltä